Kıreli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0(332) 547 4031
WEB https://kirelimtal.meb.k12.tr
Adres : Kıreli Mahallesi Sönmez Caddesi No 3 HÜYÜK/KONYA
VİZYON : Kendini sürekli geliştiren ve yenileyen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Çağın teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve kültürel eğitimle donatılmış öğrenciler yetiştirmek. Ülkenin iş ve hizmet alanlarında ihtiyaç duyulan teknik insan gücüne katkı sağlamak.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Örgün Öğretim
Saatler : 07.50 - 17.00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : Yok
Ulaşım : Konya - Isparta yolu üzerinde olması dolayısıyla şehirler arası otobüsler ile KONYA´ya, köy minibüsleri ile diğer köy ve ilçe merkezlerine ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Hüyük´ün gelişmiş mahallelerinden biri olan 2300 nüfusa sahip Kıreli´nde 5 Lokanta, 1 Eczane, 7 Market bulunmaktadır. Binaların ısınma şekli çoğunlukla soba olup, kömür kaloriferi de tercih edilmeye başlanmıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Konya il merkezine 100 km Hüyük ilçe merkezine 13 km Beyşehir ilçe merkezine 30 km Şarkikaraağaç ilçe merkezine 25 km
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2016 - 2017 Eğitim - Öğretim yılı sonunda 13 öğrencimizi mezun ettik. Bu öğrencilerimizden 11 tanesi yüksek öğrenime devam etmektedir. 2017-2018 eğitim öğretim yılında mezun ettiğimiz 9 öğrencimizden 4 tanesi yüksek öğrenime devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler : SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVALARI, MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : ÖĞRENCİ EĞİTİM KOÇLUĞU PROJESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ OKUL SAĞLIĞI PROJESİ MESLEK LİSELİLER MAHALLELERLE BULUŞUYOR PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Geleceğin Sağlıkçıları için AB Standartlarında Hijyen ve Sterilizasyon Eğitimi, AB Standartlarında Yaşlı Bakımı İçin Hemşirelik Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi